JÄSENEKSI

Mukavaan seuraanhan kannattaa liittyä, tietysti. Vuoristoklubin jäsenenä olet oikeutettu moniin jäsenetuihin, kuten kiipeilyvakuutukseen ja etuihin seuran kotihallilla kiipeilykeskus Väellä. Jäseneksi pääset lähettämällä nimesi, sähköpostisi ja osoitteesi sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Asiaan palataan mahdollisimman pian! Vuoristoklubin vuosijäsenmaksu on 90 €. Jäsenmaksu maksetaan aina kuluvalle kalenterivuodelle eli tammikuusta joulukuun loppuun.

Jäsenedut

Seuran jäsenenä pääset osallistumaan RVKn järjestämiin tapahtumiin, voit lainata seuran boulderointipädejä, ja olet mukana tukemassa Rovaniemeläistä kiipeilyä. Seuran jäsenet pääsevät myös ilmaiseksi käyttämään Oulun kiipeilyseuran jääkiipeilytornia.
Seuran jäsenyyteen kuuluu automaattisesti Suomen Kiipeilyliiton (SKIL) jäsenyys. Jäsenmaksuun sisältyy OP Pohjolan Sporttiturva-vakuutus ja Suomen kiipeilyliiton kahdesti vuodessa ilmestyvä Kiipeily-lehti. Jäsenenä autat Suomen Kiipeilyliittoa olemaan vahvempi lajiliitto, ja sen kautta tuet kiipeilyn juniori- ja kilpailutoimintaa.
Seuralaiset saavat myös alennusta seuran kotihallin, Rovaniemellä toimivan kiipeilykeskus Väen tuotteista! Katso edut alta.

JÄSENHinnasto

Kertaliput kiipeilyyn

– kertalippu 11€

– 5-kertakortti 50€

– 10-kertakortti 90

Jooga

– kertalippu hintaan 11€

– 5-kertakortti 50€

– 10-kertakortti 90€

– Väen vuosijäsenmaksu on seuran jäsenille 560€. (Alennus 40€)

– Perheenjäsenille -20% alennuksella kaikki normaalihintaiset kertaliput kiipeilyyn

– 10% alennus Väen oheistuotteista.