JUNNURYHMÄ - KEVÄTKAUSI

OHJATTUA KIIPEILYÄ LAPSILLE JA NUORILLE!

Rovaniemen Vuoristoklubilla on ohjattu kiipeilyryhmä kevätkaudella 2023. Kausi alkaa tammikuussa ja sisältää 17 ohjattua harjoitusvuoroa. Lue lisää ja varaa oma paikkasi!

Junioriryhmien treeniaikataulut mukailevat koulujen työ- ja loma-aikoja. Treenikaudet on jaettu syys- ja kevätkauteen ja kesällä pidetään taukoa harjoituksista, mutta mennään mahdollisuuksien mukaan tutustumaan lähialueen ulkokiipeilyalueisiin.

Ryhmässä käydään läpi kiipeilyn perustaitoja ja pidetään hauskaa. Ryhmät sopivat erityisen hyvin tästä syystä harrastusta aloitteleville kiipeilijöille. Kiipeilyn junnuryhmässä on tarkoitus tarjota hauska ja mielekäs harrastus, opetella uusia taitoja ja liikkua monipuolisesti kiipeilystä nauttien.

Paikka: Kiipeily- & Joogakeskus Väki, Suosiolantie 5:ssä Prisman vieressä.

Ikäryhmä: 9-17 vuotiaille

Hinta:

Kevätkausi 146€ sis. 17 ohjattua kiipeilytreeniä, lisäksi tulee maksaa 90 € SKIL kiipeilyvakuutuksen sekä RVK jäsenmaksun.

TAI

Kevätkausi 296€ sis. 17 ohjattua kiipeilytreeniä, mahdollisuus omatoimiseen kiipeilyyn Väen aukioloaikojen puitteissa. Lisäksi tulee maksaa 90 € SKIL kiipeilyvakuutuksen sekä RVK jäsenmaksun.

Aikataulu:

Ryhmä 1 tiistaisin 17:30 – 18:45

Ensimmäinen kerta on tiistaina 10.1

 

ILMOITTAUTUMISET:

Jos sinulla on kysyttävää juniorikiipeilystä ja ryhmistä, voit olla yhteydessä sähköpostilla tai puhelimella:

Antti Antikainen 0405244446

RVK junnuvastaava