Infoa

Ohjattua kiipeilyä lapsille ja nuorille!

Junioriryhmien treeniaikataulut mukailevat koulujen työ- ja loma-aikoja. Treenikaudet on jaettu syys- ja kevätkauteen ja kesällä pidetään taukoa harjoituksista, mutta mennään mahdollisuuksien mukaan tutustumaan lähialueen ulkokiipeilyalueisiin. Ryhmille 1 ja 2 kertyy jokaiselle lukukaudelle 14 treenikertaa ja jatkoryhmälle tuplat eli 28 kertaa.

Ryhmissä 1 ja 2 käydään läpi kiipeilyn perustaitoja ja pidetään hauskaa. Ryhmät sopivat erityisen hyvin tästä syystä harrastusta aloitteleville kiipeilijöille. Jatkoryhmässä junioreilla on mahdollista kehittää taitojaan pidemmälle ja kokeilla halutessaan myös kisakiipeilyä. Kaikissa ryhmissä on tarkoitus tarjota hauska ja mielekäs harrastus, opetella uusia taitoja ja liikkua monipuolisesti kiipeilystä nauttien.

Ryhmien täyttämisessä pyrimme ottamaan huomioon ikäryhmät sekä ystävyys- ja sisarussuhteet. Kerrothan ilmoittautuessasi erityistoiveistasi.

Paikka: Kiipeily- & Joogakeskus Väki, Suosiolantie 5:ssä Prisman vieressä.

Ikäryhmä: 9-17 vuotiaille

Hinta:

Ryhmä 1 tai 2: 202€ (sis. SKIL kiipeilyvakuutuksen sekä RVK jäsenmaksun)

Ryhmä 1 tai 2 syyslukukausi kausikortilla: 352€ (sis. SKIL kiipeilyvakuutuksen, RVK jäsenmaksun ja rajattoman kiipeilyn Kiipeily- ja Joogakeskus Väen aukioloaikojen puitteissa.)

Jatkoryhmä: 314€  (sis. SKIL kiipeilyvakuutuksen sekä RVK jäsenmaksun)

Jatkoryhmän syyslukukausi kausikortilla: 394€ (sis. SKIL kiipeilyvakuutuksen, RVK jäsenmaksun ja rajattoman kiipeilyn Kiipeily- ja Joogakeskus Väen aukioloaikojen puitteissa.)

Aikataulu:

Ryhmä 1 tiistaisin 16:30 – 18:00

Ryhmä 2 tiistaisin 18:00 – 19:30

Jatkoryhmä maanantaisin 16:30-18:00 ja torstaisin 16:30 – 18:00

Yhteydenotto:

 Jos sinulla on kysyttävää juniorikiipeilystä ja ryhmistä, voit olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen rvk.junnukurssi@gmail.com

Yhteydenotot / ilmoittautumiset:

rvk.junnukurssi@gmail.com

tai

0405244446

Antti Antikainen

RVK junnuvastaava