Junnuryhmä - syyskausi

ohjattua kiipeilyä lapsille ja nuorille!


Rovaniemen Vuoristoklubi ry:n ohjatuille kiipeilyvuoroille on luotu uusi ryhmä syyskaudelle 2022. Kausi alkaa syyskuussa ja sisältää 12 ohjattua harjoitusvuoroa. Lue lisää ja varaa oma paikkasi!

Junioriryhmien treeniaikataulut mukailevat koulujen työ- ja loma-aikoja. Treenikaudet on jaettu syys- ja kevätkauteen ja kesällä pidetään taukoa harjoituksista, mutta mennään mahdollisuuksien mukaan tutustumaan lähialueen ulkokiipeilyalueisiin.

Ryhmässä käydään läpi kiipeilyn perustaitoja ja pidetään hauskaa. Ryhmät sopivat erityisen hyvin tästä syystä harrastusta aloitteleville kiipeilijöille. Kiipeilyn junnuryhmässä on tarkoitus tarjota hauska ja mielekäs harrastus, opetella uusia taitoja ja liikkua monipuolisesti kiipeilystä nauttien.

Paikka: Kiipeily- & Joogakeskus Väki, Suosiolantie 5:ssä Prisman vieressä.

Ikäryhmä: 9-17 vuotiaille

Hinta:

Syyskausi 106€ sis. 12 ohjattua kiipeilytreeniä, lisäksi tulee maksaa 80 € SKIL kiipeilyvakuutuksen sekä RVK jäsenmaksun (jos tämän on maksanut jo kevätkauden yhteydessä niin tätä maksua ei tarvitse maksaa uudestaan).

TAI

Syyskausi 256€ sis. 12 ohjattua kiipeilytreeniä, mahdollisuus omatoimiseen kiipeilyyn Väen aukioloaikojen puitteissa. Lisäksi tulee maksaa 80 € SKIL kiipeilyvakuutuksen sekä RVK jäsenmaksun (jos tämän on maksanut jo kevätkauden yhteydessä niin tätä maksua ei tarvitse maksaa uudestaan).

Aikataulu:

Ryhmä 1 tiistaisin 17:30 – 18:45

Ensimmäinen kerta on tiistaina 13.9

 

ilmoittautumiset:

Jos sinulla on kysyttävää juniorikiipeilystä ja ryhmistä, voit olla yhteydessä sähköpostilla tai puhelimella:

Antti Antikainen 0405244446

RVK junnuvastaava